Новость в рубрике Аренда недвижимости
Добавить объявление
Новости Недвижимость Аренда недвижимости 2012-08-01 П'ять порад для економії грошей на оренду квартири.


Недвижимость. П'ять порад для економії грошей на оренду квартири.
01.08.2012, 03:10

П'ять порад для економії грошей на оренду квартири.

Раздел: Аренда недвижимости

Тим, хто бажає орендувати квартиру самостійно, представляємо кілька важливих порад.

1. «Заочно» ніколи непотрібно знімати житло. Після того, як ви знайшли підходящий вам варіант, обдзвонивши деяку кількість оголошень, необхідно не полінуватися, і проїхати оглянути житло особисто. Інакше ви ризикуєте опинитися «у розбитого корита», або ж квартира може виявитися не такою, якою ви її собі уявляли, або, після того як ви з'явитеся з речами, ціна на неї може різко змінитися.

2. Якщо ви збираєтеся знімати квартиру, то вам варто поцікавитися реальною вартістю квартир в конкретно взятому місті чи інтересуемом вас мікрорайоні, де збираєтеся зняти квартиру. Дуже часто бувають випадки, коли орендодавці встановлюють ціни, які, жодним чином, не відповідають реальному стану, що склався на ринку оренди житла. Іноді було б не зайвим в деяких випадках і поторгуватися. Власник може вам розповідати, що в квартирі зроблений прекрасний ремонт, а також дуже зручне транспортне сполучення в даному мікрорайоні. Необхідно покладатися тільки на свою інтуїцію, і подумати, чи згодні ви платити ту ціну, яку пропонує власник? Якщо не ви згодні з такою ціною, то варто поторгуватися. Найчастіше, власники погоджуються, і здають квартиру, щоб отримати прибуток - це краще, ніж квартира буде пустувати.

3. Досить часто власники квартири, щоб підштовхнути потенційного клієнта до прийняття рішення на користь квартири, починають розповідати, що у них просто немає відбою від охочих зняти цю квартиру. Це найпоширеніша хитрість, яку використовують власники, щоб маніпулювати вами.

4. Якщо ви знайшли підходящу квартиру, і вона вас влаштовує за всіма параметрами, то варто зупинятися, не роздумуючи, у своїх пошуках. Якщо ви сьогодні не дасте відповіді, і поїдете дивитися інші варіанти житла, то завтра можете залишитися ні з чим, або доведеться знімати квартиру, але більш гіршу. Більшість господарів, разом з вашими обіцянками орендувати їх квартиру, бажають отримати заставу. Якщо ви повністю впевнені в тому, що бажаєте оселитися саме в цій квартирі, тоді варто погоджуватися. Звичайно, були випадки, коли власники залишали свого клієнта і без житла, і без застави.

5. Необхідно в обов'язковому порядку укладати договір. Таке рішення, звичайно, підвищить вартість оренди, тому що власникові доведеться сплатити податок. Даний документ застраховує вас від непередбачених ситуацій, пов'язаних зі зміною оренди, а також дає вам статус легального мешканця.

Комментарии (0)

Для того чтобы оставить комментарий пожалуйста авторизируйтесь! Перейти к авторизации


Последние новости



Выберите причину жалобы