Новость в рубрике Жилая недвижимость
Добавить объявление
Новости Недвижимость Жилая недвижимость 2012-08-09 При продажу квартири остерігайтеся фальшивих грошей!


Недвижимость. При продажу квартири остерігайтеся фальшивих грошей!
09.08.2012, 12:07

При продажу квартири остерігайтеся фальшивих грошей!

Раздел: Жилая недвижимость

При продажу квартири остерігайтеся фальшивих грошей!

При взаєморозрахунках шахрайство теж цілком можливо. Ми не станемо зараз розбирати обманні дії покупця без використання банківської комірки. Там коментарі зайві, оскільки надто вже все очевидно.

Отже, в день купівлі-продажу покупець квартири зобов'язаний доставити гроші в депозитарій.Що може статися?

Нечесний покупець принесе підробки. У кожній пачці будуть тільки дві справжні купюри, зверху і знизу. Між цими купюрами буде нарізана папір або фальшиві банкноти. По краях вони будуть пофарбовані в потрібний колір.

Наприклад, ви йдете отримати 15 пачок купюр номіналом в 500 гривень. Але 3-4 пачки несправжні. У підсумку ви недорахуєтеся за квартиру 150-200 тис гривень. Прикро, правда?

Ще прикріше те, що забирати гроші ви будете тоді, коли угода вже завершиться. І зробити нічого не зможете. Покупець спокійно заявить, що клав у клітинку справжні гроші.

Деякі шахраї приносять в депозитарій неповні пачки. Вони можуть замість 100 купюр покласти в пачку 95. Та хіба мало фокусів з готівкою. Тим більше, коли на шахрая в момент приміщення грошей в депозитарій ніхто не дивиться.

Давайте пам'ятати, що шахраї роблять ставку не тільки на відсутність камер, а й на відсутність пильності і передбачливості у покупця. Не треба шукати винуватця. Краще захиститися відразу ж.

У банку є послуга, яка полягає в перерахунку і повторній перевірці принесених купюр. Покупець і продавець повинні домовитися, хто оплачує перевірку грошей.

Співробітник банку візьме всю суму, перерахує, перевірить в ультрафіолеті, покладе в пакет і опечатані. Тільки тоді пачки грошей будуть закладені в сейф.

Тільки такий спосіб допоможе продавцеві уникнути втрат. Практика показує, що як тільки продавець починає наполягати на перевірці грошей, недобросовісний покупець відразу ж «зістрибує» з угоди.

Комментарии (0)

Для того чтобы оставить комментарий пожалуйста авторизируйтесь! Перейти к авторизации


Последние новости



Выберите причину жалобы