Новость в рубрике Ипотека и финансы
Добавить объявление
Новости Недвижимость Ипотека и финансы 2012-03-12 Розрахунки з банком при купівлі житла в кредит.


Недвижимость. Розрахунки з банком при купівлі житла в кредит.
12.03.2012, 11:31

Розрахунки з банком при купівлі житла в кредит.

Раздел: Ипотека и финансы

При покупці житла в кредит величезне значення грає банк, з яким ви будете мати справу. Умови і схема кредитування, підхід при перевірці вашої кредитоспроможності та оцінки обраного вами житла - все це цілком залежить від банку. Тому після того, як ви визначилися з думкою про необхідність вибрати саме такий вид угоди, витратьте свій час на ретельне вивчення всіх банків. Краще всього скласти таблицю, в яку ви будете вписувати всі потрібні відомості про кожного банку.

У першу чергу, звичайно ж, слід цікавитися процентною ставкою по кредиту. Вона може варіюватися в різних банках. Потім важливим є питання про банківську комісії за видачу кредиту. Вам потрібно з'ясувати, скільки саме це буде (у відсотках або рублях) і чи є ця сума фіксованою. Може виявитися так, що сума змінюється кожен рік або навіть ще частіше.

Оскільки кредит видається в безготівковій формі, а розрахунок проводиться в готівці, вам слід також з'ясувати, скільки відсотків будуть брати в якості комісійних за переведення в готівку грошей.

Ще одним важливим моментом є збір банку за відкриття і ведення позикового рахунку. Як не дивно, за це теж беруться гроші, і ви повинні будете платити і за це. Тому заздалегідь з'ясувавши навіть ці незначні цифри, ви застрахуєте себе від зайвих емоцій в той момент, коли вам виставлять рахунок за послуги банку.

Додатково до перерахованого необхідно дуже уважно і ретельно з'ясувати питання про санкції за прострочення платежу. Оскільки ви збираєтеся оформляти довгостроковий кредит від п'яти до двадцяти років, цілком зрозуміло, що протягом цього періоду можуть виникнути якісь непередбачені ситуації. Це може бути одруження, розлучення, смерть родичів, народження дітей. Та й елементарна зміна роботи (не кажучи вже про її втрату, що, власне, рівносильно смертельному удару) може обернутися зовсім несподіваними наслідками. І цілком зрозуміло, що в будь-якому з цих випадків можливе прострочення платежу. Єдиним способом застрахувати себе є своя власна система відкладання додаткової суми на два-три місяці наперед ... Проте іноді не рятує і це. Тому точне знання розмірів штрафу допоможе уникнути подальших непорозумінь, оскільки пеня і сам штраф за прострочення внеску завжди бувають досить значні. Можливо також написати заяву про необхідність отримання деякої відстрочки. Але рішення про неї буде також прийматися індивідуально і не завжди в вашу користь.
 

Комментарии (0)

Для того чтобы оставить комментарий пожалуйста авторизируйтесь! Перейти к авторизации


Последние новости



Выберите причину жалобы