Новость в рубрике Аренда недвижимости
Добавить объявление
Новости Недвижимость Аренда недвижимости 2012-04-03 Квартира подобово в Києві.


Недвижимость. Квартира подобово в Києві.
03.04.2012, 01:08

Квартира подобово в Києві.

Раздел: Аренда недвижимости

Ринок короткострокової оренди квартир в Україну сьогодні переживає свій пік. Ця орієнтація пояснюється тим, що агентствам вдалося відчутно урізноманітнити вибір цін. Якісним поштовхом, крім усього іншого, стала можливість орендувати квартири подобово в новобудовах, багатоквартирних будинках, побудованих за сучасними європейськими проектами. Попри те, що така тенденція захопила всю країну, різниця між регіонами все ж існує.

Якщо ви шукаєте житло в якомусь конкретному населеному пункті, введіть в пошуковому рядку, для прикладу, "квартири подобово в Севастополі" і робіть вибір з безлічі варіантів. Абсолютним лідером в секторі короткочасної оренди житла виступає Київ. Квартири в Києві подобово на сьогодні знову стають досяжними для основної цільової аудиторії - студентів та молодих сімей. Оренда квартир в Києві подобово прямо залежить від району, в якому житло здається. Слід зазначити, що орендувати житло в Києві можливо як біля метрополітену, так і на деякій відстані від зупинки. Від цього також залежить вартість знімання. При цьому принцип формування вартості є традиційним. Чим ближче до центру, тим більша вартість. Квартири, розташовані біля метрополітену, коштують у середньому на 20% більше тих, які розташовані в 30 хвилинах ходьби від станції.

Оренда квартири подобово Львів коштує дорожче, ніж в містах на Сході, а пояснень того немало. По-перше, коли ви хочете орендувати житло у Львові, в такому випадку повинні знати, що цей населений пункт є одним з найбільш популярних місць з урахуванням туристичної привабливості, отже вартість подобового житла тут буде дещо вищою, ніж, зокрема, в Луганську. До того ж потрібно звернути увагу, що безліч історичних пам'яток міста впливають на підвищення вартості подобового житла.

З іншого боку, квартири подобово в Луганську доступні кожному, хто приїхав сюди з діловим або іншим візитом. Насправді подобова оренда квартир у Луганську приваблює не тільки вартістю, проте самим принципом установки цін на короткочасне пристанище. Різниця між проживанням в центрі і в спальному районі може бути не дуже суттєвою, і це спостереження дає можливість стверджувати про наявність досить гнучкого вибору. Якщо вам треба орендувати житлоплощу на Луганщині на добу, вибирайте який завгодно варіант, враховуючи те, що система міського транспорту дасть можливість легко дістатися в цент міста порівняно скоро.

Інша обстановка в Донецьку. Послуга зняти квартиру в Донецьку подобово користується підвищеною увагою, насамперед, тому, що даний населений пункт - діловий, а також освітній центр Східної частини країни. Різноманітність великих підприємств Донецького регіону забезпечує безперервний приплив працівників з усієї України, спрямовуються до Донецька на заробітки. Ось через це оренда житла тут коштує в середньому на 20% вище, ніж на Луганщині і на 10% дорожче ніж на Львівщині. Крім цього, знімання квартир на Донеччині користується постійною затребуваністю у навчаються в місцевих університетах.

За останній рік, прибутки агентств нерухомості зросли в середньому на 10%, що говорить про швидке розширення даної послуги. Підводячи підсумок, потрібно сказати, що велика кількість різноманітних пропозицій у великому якісному охопленні позитивно впливає на розвиток послуги оренди / знімання подобово квартир в країні.

Комментарии (0)

Для того чтобы оставить комментарий пожалуйста авторизируйтесь! Перейти к авторизации


Последние новости



Выберите причину жалобы