Новость в рубрике Аренда недвижимости
Добавить объявление
Новости Недвижимость Аренда недвижимости 2012-01-17 Хостели в центрі Києва до Євро 2012.


Недвижимость. Хостели в центрі Києва до Євро 2012.
17.01.2012, 05:44

Хостели в центрі Києва до Євро 2012.

Раздел: Аренда недвижимости

Аналітики міжнародної консалтингової компанії прогнозують до Євро 2012 у Києві, гострий брак якісних готельних номерів і місць у готелях. Київські готелі входять в топ 5 найбільш дорогих готелів Європи, більш дорогими були визнані Москва і Нью-Йорк.

На сьогоднішній день в центрі Києва можна орендувати ліжко-місце за 100-150 грн. В інших районах, наприклад, на Лівому березі, ціни нижчі - близько 80 грн. Орієнтовно такі ж ціни і в Європі 10-20 євро за ніч. Всі готелі повинні відповідати міжнародним вимогам, які контролює асоціація, але на жаль Київські готелі не відповідають рівню ціна-якість.

При проведенні в кінці 2011 року експрес аналізу ринку готельної нерухомості напередодні Євро 2012 в Україну, експерти відзначили тенденцію: простежується неодноразові випадки покупки в будинках, розташованих на вулицях, прилеглих до стадіону "Олімпійський", або в близькості до центру, поверхів або багатокімнатних квартир, з наступною перебудовою в хостели для прийому гостей чемпіонату.

Окупність таких проектів залежить від переслідуваних власниками цілей або надання недорогий альтернативи існуючим готелям, або бажання отримати максимум прибутку в умовах дефіциту вакантних пропозицій готельного фонду. Власник такої міні-готелю може заробити понад 400 тис. грн. А ціни за ліжко-місце в хостелі планують підняти в порівнянні з нинішніми цінами в 7 разів.

Комментарии (0)

Для того чтобы оставить комментарий пожалуйста авторизируйтесь! Перейти к авторизации


Последние новости



Выберите причину жалобы