Новость в рубрике Коммерческая недвижимость
Добавить объявление
Новости Недвижимость Коммерческая недвижимость 2012-01-23 Бізнес центр Києва планує перенести на Позняки.


Недвижимость. Бізнес центр Києва планує перенести на Позняки.
23.01.2012, 02:43

Бізнес центр Києва планує перенести на Позняки.

Раздел: Коммерческая недвижимость

Новий діловий центр "Київ-Сіті", в якому розмістяться офіси та адміністративні установи, планують побудувати в районі вулиці Княжий затон.

"Ми запропонували п'ять місць для реалізації цього проекту. Я бачу одне місце як найбільш пріоритетне - це Княжий затон", - сказав С. Целовальник.

На питання, чи не буде "Київ-Сіті" виноситися за межі міста, співрозмовник агентства відповів: "Ні один такий центр не будується за межами міста ... Такі речі робляться на більш зручних майданчиках. Так от, майданчик Княжий затон зручна тим, що там дві станції метро, ​​магістраль на міжнародний аеропорт "Бориспіль", близькість до Дніпра, прекрасні види на правобережний центр Києва ... і значна територія - 180 га ".

Так само він підкреслив, що будівництво центру на Княжий Затон заважають близько 200 будинків, що підлягають знесенню. "Тому перед інвесторами, які підуть на реалізацію цього проекту, буде стояти завдання викупити ці будинки, компенсувати людям житло і їх майно", - додав він.

Головний архітектор столиці зазначив, що в кінці березня буде проходити інвестиційний форум, на якому проект "Київ-Сіті" буде представлений інвесторам.

Дискусії про те, де будуть розміщуватися офіси та адміністративні будівлі "Київ майбутнього" і як розвантажити центр столиці ходять вже давно. У головному управлінні архітектури найпопулярніші варіанти на Рибальському острові і в районі Видубичів, а також в районі вулиць житлового масиву Позняки. Остаточний варіант розташування Київ-Сіті ще не затверджений.

Комментарии (0)

Для того чтобы оставить комментарий пожалуйста авторизируйтесь! Перейти к авторизации


Последние новости



Выберите причину жалобы