Новость в рубрике Жилая недвижимость
Добавить объявление
Новости Недвижимость Жилая недвижимость 2012-08-21 Квартира в новобудові або вторинна нерухомість?


Недвижимость. Квартира в новобудові або вторинна нерухомість?
21.08.2012, 12:08

Квартира в новобудові або вторинна нерухомість?

Раздел: Жилая недвижимость

Якщо перед вами стоїть питання про покупку квартири, то доведеться зробити нелегкий вибір: придбати в новостроящемся будинку або ж зупинити свій погляд на вторинному житло. В обох випадках можна знайти як очевидні переваги, так і недоліки. Тому кожен повинен вирішити для себе, як правильно вчинити.

Почнемо, мабуть, з питання ціни. У новобудові квартири будуть коштувати дешевше. Адже в них ще немає оздоблення, не зроблений ремонт, а також відсутня якісна сантехніка. А де то ще доводиться займатися проводкою і отриманням погодження в пожежній інспекції. У вторинному житло зазвичай ці питання вирішені. Зроблено ремонт (іноді навіть євро), все оброблено, а на кухні є вбудована техніка. Загалом, витрати ваші на ремонтні роботи у вторинному житло будуть явно нижче. Хоча і коштувати воно буде поболее.

Середня різниця вартості квадратного метра житла в первинному виконанні і вторинному становить 2500 гривень.

Але знайти якісне вторинне житло зараз дуже і дуже складно. Адже вторинка з євроремонтом в гарному районі коштує дуже дорого. Набагато дешевше взяти участь у пайовому будівництві або купити квартиру в що здається будинку. При цьому навіть з урахуванням повного ремонту у вас може вийти дешевше.

Комментарии (0)

Для того чтобы оставить комментарий пожалуйста авторизируйтесь! Перейти к авторизации


Последние новости



Выберите причину жалобы