Новость в рубрике Жилая недвижимость
Добавить объявление
Новости Недвижимость Жилая недвижимость 2012-06-21 Якою має бути реклама об'єкта нерухомості.


Недвижимость. Якою має бути реклама об'єкта нерухомості.
21.06.2012, 07:33

Якою має бути реклама об'єкта нерухомості.

Раздел: Жилая недвижимость

Оскільки конкуренція на ринку нерухомості величезна, ви повинні максимальними зусиллями схилити вибір покупця у бік вашого об'єкта. І починати треба з рекламного оголошення, тому що оголошення - це перший ваш контакт з покупцем.

Уже на етапі оголошення ви повинні дати чітку і однозначну інформацію про об'єкт і зняти недовіру покупця.

Не треба напружувати чуже зір словом ПРОДАМ. Ви і так публікуєте ваше оголошення в рубриці «ПРОДАМ». Читач буде тільки мучитися, виглядаючи друге слово вашого повідомлення.

Що шукає покупець, відкриваючи газету або заходячи в Інтернет? Він шукає конкретний об'єкт нерухомості. Якщо котедж, то тільки котедж. Якщо двокімнатну квартиру на першому поверсі, то тільки її. Так що говоримо якомога конкретніше.

Нехай оголошення буде докладним, чітким, недвозначним і привабливим. Нехай воно буде зрозумілим. Наприклад, ось це оголошення хоч і докладний, але не привабливе для покупця і зрозуміле тільки ріелтору: 1-К.К. пм, 59 ббалк бтел для ЗСЖ.

Звичайна квартира або будинок повинні бути «загорнуті» в привабливе опис, як звичайна цукерка в красивий фантик. Але тут страшно перестаратися і при перегляді викликати розчарування покупця. Не витрачайте даремно свій і його час, прикладіть до оголошення якісні фото.

Каталог квартир без фотографій працює дуже слабо. Навіщо вам влаштовувати перегляди для тих, хто все одно не стане купувати? Отсейте цих людей вже на стадії прочитання реклами.

Знайдіть і розкажіть про переваги продаваної квартири. Піднесіть недоліки як переваги. Приміром, відсутність балкона в квартирі на першому поверсі можна перетворити на можливість зробити його самим. Він і площею буде більше, ніж звичайний балкон, і виконаний за смаком нових господарів.

Характеристики об'єкта при продажу не можна змінити, тому говорити про них треба чесно. І якщо якийсь недолік можливо перетворити в достоїнства, треба це робити. Адже нерухомість для житла часто вибирається покупцем емоційно.

Ви зобов'язані виділити всі вигоди від придбання даного житла, які цільовим покупцеві й потрібні. Інакше серед інших ваше оголошення просто загубиться.

Обов'язково давайте контактну інформацію. Приймайте дзвінки та передзвонюйте.

Комментарии (0)

Для того чтобы оставить комментарий пожалуйста авторизируйтесь! Перейти к авторизации


Последние новости



Выберите причину жалобы