Новость в рубрике Аренда недвижимости
Добавить объявление
Новости Недвижимость Аренда недвижимости 2012-04-04 Пошук квартири в оренду - сім разів відміряй, один раз відріж.


Недвижимость. Пошук квартири в оренду - сім разів відміряй, один раз відріж.
04.04.2012, 01:15

Пошук квартири в оренду - сім разів відміряй, один раз відріж.

Раздел: Аренда недвижимости

Всіх нас засмучує факт, що  в наші дні на ринку оренди квартир і будинків працюють не тільки порядні маклери, але  деякі нечистоплотні особистості. Отже - пильність це найважливіший елемент не тільки при пошуку квартири в оренду, але і при в'їзді в уже знайдену квартиру.

Для початку, головна порада: не варто поспішати. Ні в якому разі не варто проявляти поспішність при виборі орендованого житла, навіть якщо вона потрібна, що називається "вже вчора". Ретельно огляньте всі нюанси без винятку: стан імеюшая в наявності меблів, сантехнічного обладнання а також віконних і дверних рам. Крім очевидних проблем, зверніть увагу на "приховані" дефекти. Це може бути як неякісна електропроводка, так і протяги, вологість на стінах у ванній і санвузлі та інше.

Проводячи огляд стан електропроводки, слід враховувати не тільки якість її установки, але і підтримувану максимальну потужність. У більшості випадків квартирна електромережа повинна підтримувати одночасне включення пральної машини, електрочайника, телевізора, домашнього комп'ютера і всього освітлення в квартирі.

У разі виявлення недоробок, слід якомога швидше повідомити орендодавцю, в ідеальному випадку ви повинні оглядати квартиру в його присутності. Як правило, економні орендарі практикують самостійне усунення недоробок, більш заможні перекладають цей обов'язок на орендодавця. У загальному випадку обидва варіанти мають право на життя.

Поки Ви шукаєте квартиру з метою оренди, в інтернеті на сайті безкоштовних оголошень "Нерухомість Одеса", досить рекомендуємо завчасно відвідати інфраструктуру і місце розташування житлового будинку, де знаходиться об'єкт, що знімається, наявність неподалік супермаркетів, зупинок маршрутних таксі.

Комментарии (0)

Для того чтобы оставить комментарий пожалуйста авторизируйтесь! Перейти к авторизации


Последние новости



Выберите причину жалобы