Новость в рубрике Загородная недвижимость
Добавить объявление
Новости Недвижимость Загородная недвижимость 2012-04-23 Таунхауси входять в моду.


Недвижимость. Таунхауси входять в моду.
23.04.2012, 01:47

Таунхауси входять в моду.

Раздел: Загородная недвижимость

Останнім часом намітилася тенденція на покупку таунхаусів, тим самим стаючи альтернативою звичайних квартир т.к даний проект за вартістю нічим не відрізняється. Треба зазначити що такі будинки площею 200-300 не користується особливим попитом через свою високу ціну, а тих хто готовий викласти таку суму за краще купувати окремий будинок ніж смеженное варіант будови, зате проекти площею 60-100 реалізовуються успішно.

Під таунхаусами прийнято розуміти сукупність будинків з'єднаних в один комплекс і складаються з декількох поверхів. Як правило такий будинок складається з гаража, кухні, їдальні кількох спалень і підвалу, ось мінімальний набір який може очікувати майбутнього власника. Історія таунхауса бере свій початок ще 18-19 століття, саме тоді цей стиль будов зародився у Великобританії і уособлював розкіш і аристократизм що збереглося в Англії до цього дня. Вартість такого типу житла по кишені тільки для заможних сімей.

З часом даний стиль перекочував в Англомовні країни такі як Австралія, Канада, США. А з розвитком глобалізації ці проекти можна зустріти в багатьох країнах світу в тому числі і в Україну. Таунхауси з'явилися на нашому ринку близько 15 років тому і повільно, але впевнено стали набувати популярність, а частка їх у загальному будівництво тільки збільшується.

На думку багатьох фахівців нинішній рік стане роком таунхаусов. Уже зараз такий проект є альтернативою звичайній міській квартирі і багато девелоперів вибирають будівництво замість звичайних міських будинків. Виходячи на вторинний ринок житла, нерідко можна помітити оголошення про продаж двох рівневої квартири з підвалом замість назви таунхауса, це може бути пов'язано що не все ще обізнані що означає таку назву. У даному сегменті спостерігається дефіцит житла що може навіть викликати невеликого подорожчання цін. Одним з фактором підвищеного попиту відзначають те що банки охоче стали кредитувати покупку таунхасе що позначається на поточний рівень продажів. Але повністю замінити квартири принаймні найближчим часом вони не зможуть т.к більшість таких проектів розташовані за містом з усіма витікаючими звідси наслідками. А саме відсутність транспортної, соціальної інфраструктури і на сьогоднішній день такі будинки більше позиціонується як дача.

Комментарии (0)

Для того чтобы оставить комментарий пожалуйста авторизируйтесь! Перейти к авторизации


Последние новости



Выберите причину жалобы