Новость в рубрике Жилая недвижимость
Добавить объявление
Новости Недвижимость Жилая недвижимость 2012-04-24 Покупка квартири на етапі будівництва


Недвижимость. Покупка квартири на етапі будівництва
24.04.2012, 01:55

Покупка квартири на етапі будівництва

Раздел: Жилая недвижимость

Людина, що вирішила купити житло, часто розглядає варіант придбання квартири в споруджуваному будинку. Природно, в цьому випадку є встановлений ризик опинитися в скрутному розташуванні при затримці здачі об'єкта, невисокій якості споруджуваного будинку, раптовому банкрутство забудовника, походження певних складнощів з реєстрацією права власності на квартиру. Але при правильному підході до цього питанню: отриманні неупередженої інформації про будівельної фірми і кропіткій дослідженні проектної документації та самого контракту, дозволено уникнути неприємних ситуацій.

Придбання квартири на етапі будівництва дозволяє поекономіть значущі кошти, так як це самий-самий дешевий метод придбання житла в зіставленні з купівлею його на вторинному базарі або в новобудові. Крім такого, роль в пайовому будівництві - це свого роду, розстрочка платежу, схожа іпотеці, лише істотно найбільш доступна. До плюсів придбання квартири на етапі будівництва відноситься і ймовірність підготувати світлиці в узгодженні зі своїми уподобаннями, так як таке житло досить нерідко продається без обробки. І врешті-решт, отримуючи житлову площу на етапі будівництва, не необхідно мислити про ймовірні дилемах, що залишаються від минулих власників, що часто трапляється при операціях з нерухомістю на вторинному базарі.

Головним мінусом придбання квартири на етапі будівництва є найвищий грошовий ризик. За реального часу майже всі будівельні компанії примудряються обійти закони, застосовуючи різні злочинні схеми через думку підготовчих угод купівлі-продажу, агентських угод, угод пайового внеску, впровадження векселів, проби реалізувати квартиру при відсутності потрібної документації. Тому юридична підготовленість і пильне дослідження контракту перед його підписанням - ключові причини, що дозволяють анулювати ймовірні труднощі при придбанні квартири на етапі будівництва. До речі, постійно необхідно тримати в голові, що придбання житла в кредит в даній ситуації, передбачає повернення довга банку в усякому разі самостійно від якихось з'являються проблем з будівництвом. Те є, клієнтові буде необхідно йти відповідальність і у випадку збитків у зв'язку із заморожуванням будівництва, і навіть при раптовому зникненні компанії-забудовника спільно з усіма зібраними коштами.

Навіть після вдалої здачі будинку в експлуатацію мають всі шанси здатися труднощі. Отак, справжня площа вашої квартири може опинитися більше, ніж це було відмічено в домовленість, так як на етапі будівництва досить важко підрахувати чіткі габарити всякої світлиці. А за що з'явилися раптово даремні метри буде необхідно доплачувати по найбільш високою вартістю.

Як отже, придбання квартири на етапі будівництва - вигідне і в той же найбільш час небезпечне діяння. Але втілення звичайних заходів обережності дозволить зменшувати небезпеки:

  • копітко перевіряйте компанію-забудовника (дивак ліцензії, присутність узгодженого у всіх інстанціях проекту, дозвіл на будівництво, експеримент роботи, риса раніше зданих в експлуатацію об'єктів);
  • пильне дослідження самого контракту (присутність кінцевої ціни квадратного метра житлоплощі, конкретних розмірів квартири, поверху, готель квартири);
  • не полінуйтеся подивитися на сам ділянку, поставити напруженість проведених будівельних робіт, упевнитися в відсутність судових обмежень;

Не забувайте ці звичайні поради, і тоді придбання квартири на етапі будівництва справді буде втішним і дешевеньким методом покупки житла.

Комментарии (0)

Для того чтобы оставить комментарий пожалуйста авторизируйтесь! Перейти к авторизации


Последние новости



Выберите причину жалобы