Новость в рубрике Жилая недвижимость
Добавить объявление
Новости Недвижимость Жилая недвижимость 2012-07-31 Як агентства нерухомості обманюють клієнтів.


Недвижимость. Як агентства нерухомості обманюють клієнтів.
31.07.2012, 01:04

Як агентства нерухомості обманюють клієнтів.

Раздел: Жилая недвижимость

Багато клієнтів, які збираються звернутися за допомогою в велике агентство нерухомості, вважають що зможуть здійснити угоду, без ризику для себе. Однак на практиці, все виглядає не так вже без хмарно. У цій статті ми розглянемо основні махінації, які застосовують деякі агентства, по відношенню до своїх клієнтів.

Заниження оплати за виконані послуги

Зараз заниження оплати за послуги, є досить поширеним явищем. У договорі може бути прописана одна сума, а після завершення угоди з вас візьмуть додатково гроші, в процентному вираженні (від 3% і вище).

Взяті зобов'язання можуть бути виконані формально

Часто в договорі про надання послуг, можна зустріти пункт, за яким, ріелтор зобов'язаний показати як мінімум 5 варіантів об'єктів нерухомості, згідно параметрам, які визначив клієнт. Однак на практиці, співробітник компанії, обмежується одним показом. А далі одноосібно складає акт, про відмову клієнта від подальшого перегляду, щоб буде фактично означати про виконання цього пункту, в повному обсязі.

У договорі відсутні найважливіші пункти надання послуг

Якщо ретельно вивчити договір, то не складно прийти до висновку, що в договорі відсутні самі важливий пункти для клієнта, як юридичний супровід. По суті, весь договір зводиться до показу об'єктів не більше 5 раз і пошуку покупців, і на цьому все. А найважливіші опції, такі як аналіз документів для перевірки юридичної чистоти, подача документів на державну реєстрацію відсутні.

Комментарии (0)

Для того чтобы оставить комментарий пожалуйста авторизируйтесь! Перейти к авторизации


Последние новости



Выберите причину жалобы